5 juni 2019

Reviews

Op deze pagina tref je reviews aan die op onze Facebook pagina zijn achtergelaten. Onderaan de pagina zie je de Google reviews.

    positive review  yes gewonnen boete verworpen top service duizend maal dank

    Tante Pollewop Denise De Bot Avatar Tante Pollewop Denise De Bot
    9 March 2020

    positive review  gewoon altijd doen +++++++

    Danny Aerts Avatar Danny Aerts
    3 March 2020

    positive review  Dankzij boete.nu is mijn onterechte boete kwijtgescholden. Marc hartelijk bedankt voor de moeite en goede service!

    Ans Prevos-Vrancken Avatar Ans Prevos-Vrancken
    6 February 2020

    positive review  prima service met uitstekende tussentijdse informatie.

    Marion Reijnders Avatar Marion Reijnders
    5 February 2020

    positive review  Voor AL je boetes 📸🚔👮🏻‍♂️ Goede service Van Boete.nu Raad het iedereen aan om zijn boete(s) op te sturen naar Boete.nu 👍🏼

    Abdullah Yıldız Avatar Abdullah Yıldız
    19 January 2020

    positive review  Prima geholpen vanwege een boete in Almaar welke onterecht was. Geen foto beschikbaar dus boete onrechtmatig. In eerste instantie zelf aangevochten maar wordt keihard geweigerd. Via boete.nu professionele hulp gelukkig wel. Minimale kosten en alles kwijtgescholden. In Nederland moet je soms toch je recht kopen, maar via deze weg met veel plezier gedaan 👍👌

    Hans Katgert Avatar Hans Katgert
    19 January 2020

    positive review  Supergoed werk geleverd! Alle boetes zes stuks vernietigd dankzij boete.nu. Bedankt Marc 💐

    Jnine Smts Avatar Jnine Smts
    18 January 2020

    positive review  Ook wij zijn heel blij met de goede afhandeling en absolute vasthoudendheid van boete.nl waardoor wij alsnog de betaalde boete van 104 euro, opgelopen bij het MECC in Maastricht, binnenkort gaan terugontvangen. Wij hadden ‘t bijna opgegeven. Hartelijk dank voor de hulp en de inzet van Mark!

    Charlotte Evers Avatar Charlotte Evers
    13 January 2020

    positive review  blij met de goede afhandeling en vasthoudendheid van boete. nl waardoor ik alsnog de betaalde boete van 104 euro opgelopen in Maastricht heb terugontvangen. hartelijk dank voor de hulp en de inzet Mark!

    Esther Kwerreveld Avatar Esther Kwerreveld
    30 December 2019

    positive review  Everything !! You now can fight against unreasonable fines in Court with the same strong weapons as Police have virtually for FREE (€12,50) where it was pointless and way too expensive in the past and you lost your precious money !! From what I have read I am deeply impressed and it is such a shame we don’t have this in Australia !!

    Jan de Jager Avatar Jan de Jager
    29 December 2019

    positive review  2 bekeuringen opgelopen in mei van dit jaar in Maastricht. Door tussenkomst van boete.nu zijn beide zojuist vernietigd door de officier van justitie. Goed nieuws aan het eind van het jaar. Top Mark Bergers

    Leendert Hutmacher Avatar Leendert Hutmacher
    28 December 2019

    positive review  Zeker boete.nu om hulp vragen als je het niet eens bent met een boete! Ook bij mij ging het om een boete bij het Mecc in Maastricht. Had de hoop al lang opgegeven….maar krijg alles terug. Bedankt, boete.nu!

    Monique Bruns Avatar Monique Bruns
    25 December 2019

    positive review  Echt de moeite waard om boete.nu in te schakelen! Het duurt wel even maar de aanhouder wint! Gewoon doen! Dit ging om de onduidelijke situatie bij het MECC in Maastricht. 👍

    Elisa Martha Josie Avatar Elisa Martha Josie
    24 December 2019

    positive review  Goed geregeld, proces opgelopen in Maastricht ongeldig verklaard door toedoen van Boete.nu kan iedereen aanraden die het terecht niet eens is met proces contact op te nemen met Boete.nl .

    Sjef Janssen Avatar Sjef Janssen
    20 December 2019

    positive review  Snelle reactie, goede service, vasthoudend

    Keijzer Holland Avatar Keijzer Holland
    18 December 2019

    positive review  Boete nietig verklaard dank zij boete.nu. Top service, snelle reactie bij vragen. Je hoeft zelf niets te doen. Fantastisch.

    Suzanne Baardwijk Avatar Suzanne Baardwijk
    15 December 2019

    positive review  Boete van 104 euro kwijtgescholden ivm onduidelijke verkeerssituatie in Maastricht bij het MECC. Super geregeld Dankjewel Mark van boete.nu!

    Paul Frissen Avatar Paul Frissen
    12 December 2019

    positive review  Boete van 104 euro kwijtgescholden ivm onduidelijke verkeerssituatie in Maastricht. Dankjewel Mark van boete.nu!

    Sander Palit Avatar Sander Palit
    9 December 2019

    positive review  3 boetes van 147 euro terug gekregen. Echt top.

    Johan Dolleman Avatar Johan Dolleman
    8 December 2019

    positive review  Boete van Euro 104,– zal ik terug ontvangen. Mijn dank is groot. Niet zo per se om het geld maar onze overheid gooit het toch maar door de (buitenlandse) plee !

    Willie Reiss Avatar Willie Reiss
    5 December 2019

    positive review  Boete.nu heeft me van een onzinnige, niet te vermijden boete in Alkmaar af geholpen – waarvoor dank!

    Sjoerd Wadman Avatar Sjoerd Wadman
    5 December 2019

    positive review  Dank zij boete.nu hoef ik de boete niet te betalen! Hartelijk dank!!

    Jos Jose Smeets Avatar Jos Jose Smeets
    4 December 2019

    positive review  Door Boete.nu heb ik mijn geld terug gekregen. Bedankt voor jullie inspanningen!

    Miriam Duits Avatar Miriam Duits
    28 November 2019

    positive review  Als je een bekeuring hebt gekregen die twijfelachtig is,Boete.nu benaderen, Succes gegarandeerd . bedankt Mark Bergers !!!!

    Ron Roukens Avatar Ron Roukens
    27 November 2019

    positive review  Met veel dank aan Mark van Boete.nu krijg ik mijn betaalde boete terug! Mark heeft zelfs een hoger beroep ingesteld waarna het uiteindelijk toch gelukt is om de boete kwijtgescholden te krijgen. Dit betrof het inrijden van een straat nabij MECC Maastricht, wat blijkbaar niet mocht (onduidelijke verkeerssituatie). Ik ben super tevreden over de service van Boete.nu (ook als ik de boete niet terug kreeg overigens!!) en zou iedereen aanbevelen, indien van toepassing, gebruik te maken van deze service!

    Lonneke Kools - Bloebaum Avatar Lonneke Kools – Bloebaum
    27 November 2019

    positive review  zeer tevreden over de bemiddeling . van Dhr. mark bergers.

    Peter-Hannie Budy Avatar Peter-Hannie Budy
    27 November 2019

    positive review  De heer Bergers is een hele ervaren jurist die ervoor heeft gezorgd dat mijn boete is kwijtgescholden. Betrouwbaar en zeker een aanrader!

    Ando Armenak Avatar Ando Armenak
    27 November 2019

    positive review  Boete.nu super werk gedaan! Boete van 250 euro kwijt gescholden. Wilde op een kruising toch rechtdoor ipv linksaf en kreeg daar een bon voor. Duidelijke communicatie en je wordt goed op de hoogte gehouden mbt de gang van zaken!

    Bart Vlassak Avatar Bart Vlassak
    26 November 2019

    positive review  Boete voor een onzinnige en onduidelijke verkeerssituatie in Maastricht nabij MECC / MUMC kwijtgescholden dankzij de tussenkomst van boete.nu 👍 met dank

    Axel Simons Avatar Axel Simons
    15 November 2019

    positive review  104 euro kwijt gescholden milieu zone Rotterdam thanks boete.nu💪💪💪💪💪

    Berry Hoddenbach Avatar Berry Hoddenbach
    14 November 2019

    positive review  Ik heb er zelf niets aan hoeven doen en krijg nu mijn geld terug! Ik ben super goed op de hoogte gehouden van het proces. Meer dan tevreden!!!

    Johanneke van Dijk-Braams Avatar Johanneke van Dijk-Braams
    13 November 2019

    positive review  Boete in Alkmaar succesvol aan gevochten door boete.nu geen omkijken aangehad prima geregeld

    Rob van der Meij Avatar Rob van der Meij
    9 November 2019

    positive review  De communicatie en begeleiding tijdens de procedure is erg goed. We zijn erg goed geholpen. Uiteindelijk is de boete kwijtgescholden. Hartelijk bedankt voor de fijne begeleiding. Wij bevelen boete.nu aan.

    Karen Erkens-Wojcik Avatar Karen Erkens-Wojcik
    8 November 2019

    positive review  Duidelijke informatie. Uitstekend geholpen en tijdens het verloop van de procedure goede begeleiding. Wat mij betreft een dikke TIEN.

    Nico Huntjens Avatar Nico Huntjens
    6 November 2019

    positive review  Het proces is helder en de communicatie uitstekend. boete.nu houdt je volledig op de hoogte van de stand van zaken. het is de geringe investering meer dan waard. wij zijn uitermate tevreden.

    Bassie Peej Avatar Bassie Peej
    6 November 2019

    positive review  bedankt voor u inzet voor het regelen van het kwijtschelding van mij boete nogmaals bedankt

    Majanca Pannemans Avatar Majanca Pannemans
    5 November 2019

    positive review  Zeer tevreden met afhandeling boete, korte en goede adviezen,over stand van zaken,kortom zal zeker een ieder adviseren met hun te contacten

    Frans van Welzen Avatar Frans van Welzen
    4 November 2019

    positive review  Zeer tevreden over de bemiddeling van Mark Bergers, boete kwijt gescholden! Hij houdt je op de hoogte van de voortgang. Ik zou het altijd proberen. Hartelijk dank voor de bemiddeling.

    Anja Franken Avatar Anja Franken
    4 October 2019

    positive review  Zeer tevreden met de inspanningen van jurist M. Bergers. Ondanks dat de boete niet rechtmatig is, heeft de officier het bezwaarschrift afgewezen. Dit is ontmoedigingsbeleid -aangezien de gemiddelde persoon daarna niet verder procedeert. Gelukkig zijn er mensen zoals dhr Bergers die wel doorgaan. Resultaat: We zijn in het gelijk gesteld en ik heb mijn centjes terug! Zeer aan te bevelen!!

    GJ van Dijk Avatar GJ van Dijk
    5 September 2019

    positive review  Begin mei 2018 bekeuring gehad ad. € 104,00 voor overtreding in Alkmaar, volgens ons niet terecht. Boete.nu heeft er voor gezorgd dat deze bekeuring kwijtgescholden is. Deze week geld retour ontvangen. Goed werk van Mark, van Boete.nu. We werden altijd duidelijk op de hoogte gebracht door Boete.nu hoe het er voor stond. Bij vragen ook altijd duidelijk antwoord. 👍

    Nelleke Rebergen van Gens Avatar Nelleke Rebergen van Gens
    30 August 2019

    positive review  Boete kwijtgescholden dankzij boete.nu! Bedankt Mark! 👍

    Suzan Meij Avatar Suzan Meij
    8 August 2019

    positive review  Wij zijn super goed geholpen door Boete.nu en tevreden over hun werkwijze en service.

    Laura Gulpen - Donners Avatar Laura Gulpen – Donners
    1 August 2019

    positive review  Nadat mijn Dochter met vriendinnen in het donker zonder het te weten via de route planner op de telefoon ( van de bijrijder natuurlijk ) een straat met inrijverbod inrijden werd ze geflits met € 104. Ik kon er zelf al niet bij dat er in zo een situatie een flitser staat ( dit heeft niets met veiligheid te maken maar met een vorm van geld verdienen ) in plaats van de weg zo in te richten dat het duidelijk is dat je er niet in mag. Via het invoeren van het overtreding adres kwam ik dan ook een waslijst met berichten tegen die hetzelfde was gebeurd en ook Boete.nu Met de gedachten laten we het maar eens proberen is het Boete.nu gelukt om ons rechtssysteem hiervan te overtuigen

    Jeffrey Bastings Avatar Jeffrey Bastings
    31 July 2019

    positive review  Mark Bergers heeft het perfect – en snel geregeld! Geld van de boete (Maastricht) netjes terug. Top dienst!

    Arjan de Rooy Avatar Arjan de Rooy
    31 July 2019

    positive review  Super handig en zeer effectief. En het is natuurlijk een fantastische dienst.

    Jeroen Tang Avatar Jeroen Tang
    19 July 2019

    positive review  Door te keren waardoor het veilig was voor iedereen op dat moment werd ik helaas bestraft met een boete. Fout is fout, maar in dit geval voelde het niet zo, boete.nu ingeschakeld en yesss krijg de boete terug. Super fijn! 🙂 dank !

    Cindy Smal Avatar Cindy Smal
    18 July 2019

    positive review  super bedankt heren van boete nu met jullie krijgt ook de kleine man eens juridisch gelijk

    Dirk van der Meijden Avatar Dirk van der Meijden
    14 July 2019

    positive review  Ik was mij van geen kwaad bewust in Alkmaar, maar kreeg een boete van 104 euro. Gelukkig kwamen we toevallig boete.nu op het spoor. Mark heeft me geweldig geholpen. Het heeft lang geduurd, maar we werden op de hoogte gehouden. Uiteindelijk is het gelukt, de bekeuring is ingetrokken! Het is ook superfijn dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ontzettend bedankt 👍

    Anna Perfors Avatar Anna Perfors
    7 July 2019

    positive review  Hartstikke bedankt voor het succesvol aanvechten van mijn boete. Was mij van geen kwaad bewust, en gelukkig kwam ik toevallig boete. nu tegen. Gelukkig hebben jullie het succesvol afgesloten. Bedankt.

    Jan Jongen Avatar Jan Jongen
    6 July 2019

    positive review  Bedankt voor jullie hulp. Mijn onterechte bekeuring is ingetrokken. 👍👍👍🥳

    Constance van den Broek Avatar Constance van den Broek
    2 July 2019

    positive review  Ook mijn boete van 104,00 in Maastricht kwijtgescholden, super bedankt Mark👍

    Gerry Vd Zanden Avatar Gerry Vd Zanden
    10 June 2019

    positive review  Mark Bergers bedankt!! Ik kreeg een boete van €104,00, geflits in een straat die ik niet in mocht rijden. De verkeers situatie en de verkeersborden waren onduidelijk. Na contact hebben jullie het bezwaarschrift en alle administratie eromheen overgenomen, tussentijds kreeg ik informatie van jullie over het verloop, en zie, de boete hoef ik niet te betalen. Ben super blij en nogmaals bedankt!!

    Monique Mostard Avatar Monique Mostard
    30 May 2019

    positive review  We zijn prima geholpen met onze onterechte boete. Bij vragen direct antwoord en uiteindelijk wordt het boetebedrag binnenkort teruggestort. Top geregeld!

    Anita van Moorsel Avatar Anita van Moorsel
    29 May 2019

    positive review  Supergoed initiatief en het werkt. Ben heel blij met de kwijtschelding van de boete. Ik zeg doen!

    Iris Van Dijk Avatar Iris Van Dijk
    27 May 2019

    positive review  Professioneel, meteen reactie, persoonlijk, en met resultaat: de boete is vernietigd! Ontzettend bedankt!!

    Sanne Van Den Bergh Avatar Sanne Van Den Bergh
    26 May 2019

    positive review  Top service, snel contact en duidelijke communicatie tijdens het proces.

    Marcel Heckmans Avatar Marcel Heckmans
    26 May 2019

    positive review  super goed geholpen. antwoord altijd netjes op mijn vragen. zelfs mijn geld terug gekregen van mijn onterechte boete!! ik raad het iedereen aan en zal er volgende keer ,bij een onterechte boete weer gebruik maken van de service van Mark!

    Gera Kuperus Avatar Gera Kuperus
    20 May 2019

    positive review  snelle service, persoonlijke benadering, prima geholpen; onterechte boete in Maastricht is vernietigd. Dank daarvoor.

    Lex Maat Avatar Lex Maat
    20 May 2019

    positive review  Ook onze boete van 104 euro die we in Maastricht hebben gekregen is door de officier vernietigd en we krijgen ons geld terug, eindelijk gerechtigheid👍👍👍👍👍👍

    Peter Pricken Avatar Peter Pricken
    20 May 2019

    positive review  Zeker de moeite waard om een bezwaar tegen een boete over te laten aan Boete.nu. Vriendelijke en behulpzame benadering via de mail. Zojuist te horen gekregen dat de boete van 104 euro die ik had gekregen bij het ziekenhuis in Maastricht, geheel is kwijtgescholden. Super bedankt voor de genomen moeite, Mark Bergers.

    Leanne Donkers Avatar Leanne Donkers
    18 May 2019

    positive review  Marc super bedankt dat onze boete van 104 euro die we gekregen hadden in Maastricht…geheel is kwijtgescholden. top werk!!

    Sandra Teer Avatar Sandra Teer
    18 May 2019

    positive review  Ik ben TOP GEHOLPEN MET EEN VERKEERSBOETE. Ik zou ze zeker weer aanraden! De boete is kwijtgescholden

    As As Avatar As As
    18 May 2019

    positive review  Mark van Boete.nu heeft voor mij bezwaar aangetekend tegen een boete in Maastricht Randwyck, op een plek waarvan ik in de tussentijd veel vergelijkbare verhalen van anderen heb gehoord. In mijn geval is de boete van 104 euro volledig kwijtgescholden. Dankjewel Mark!! Aanrader voor iedereen!

    Laura Jacobs Avatar Laura Jacobs
    18 May 2019

    positive review  Super ondersteund. Ongecompliceerd. Geld terug.

    Evert Burgers Avatar Evert Burgers
    18 May 2019

    positive review  Had een boete gehad van €239,- voor rechts inhalen en deze is kwijtgescholden dankzij de hulp van Mark van Boete.nl ga er zeker meer gebruik van maken en raad het iedereen aan.

    Raymond Van Engeldorp Gastelaars Avatar Raymond Van Engeldorp Gastelaars
    12 May 2019

    positive review  prima geholpen, zeer vertrouwd. Je kan het altijd proberen.

    Roland Voets Avatar Roland Voets
    24 April 2019

    positive review  twee boetes van totaal 340 euro kwijtgescholden door Mark ! kundig en helder in zijn communicatie.

    Evert Bram Brugman Avatar Evert Bram Brugman
    14 April 2019

    positive review  De boete die ik had gekregen in het centrum van Alkmaar is kwijt gescholden! Top service!

    Valerie Bakhuijsen Avatar Valerie Bakhuijsen
    11 April 2019

    positive review  Duidelijke en vriendelijke communicatie gedurende een bezwaarschrift voor een onterechte boete.

    Stijn ten Bohmer Avatar Stijn ten Bohmer
    23 March 2019

    positive review  Moeilijke zaak. Heeft uiteindelijk jaar geduurd, maar boete is kwijtgescholden! Top!

    Ni Cole Avatar Ni Cole
    21 March 2019

    positive review  goede service, enorm geholpen, persoonlijke benadering… top concept !!!!

    Rick van Zutphen Avatar Rick van Zutphen
    22 February 2019

    positive review  Goed werk van Mark mijn boete van Maastricht is gehalveerd hoor ik net top bedankt

    Wim van Orizande Avatar Wim van Orizande
    19 December 2018

    positive review  Mark is toegankelijk en eerlijk. Zelfs op vakantie nam hij de tijd om mij te helpen. Alle vier de boetes zijn door werk van Mark door de rechtbank vernietigd. Mijn dank is groot!

    David Schultz Avatar David Schultz
    27 November 2018

    positive review  Deze kerel doet geweldig werk en helpt de machtsmisbruikers in geval van onrecht aan het licht te komen! Heeft me weer veel onnodig geld bespaard! Super

    Marc Dash Avatar Marc Dash
    22 October 2018

    positive review  Laatst twee boete’s gehad van gezamenlijk €1175,- allebei vernietigd Topkwaliteit werk geleverd door Mark.

    Geurt van Dam Avatar Geurt van Dam
    14 October 2018

    positive review  Boete van 239 euro kwijtgescholden dankzij de topkwaliteit van Mark. Hij flikt het gewoon!

    Jeroen Zuidersma Avatar Jeroen Zuidersma
    9 October 2018

    positive review  Boete van €104,- bij endepolsdomein vernietigd! 👍🏻

    Rene Bergers Avatar Rene Bergers
    29 August 2018

    5 star review  Prima. Doet aardig zijn best !

    Egid Dekkers Avatar Egid Dekkers
    27 August 2018

    5 star review  Boete van 240 euro kwijtgescholden dankzij de top hulp van Mark van boete.nu! ���

    Marinko Herens Avatar Marinko Herens
    20 July 2018

    5 star review  Boete van 239,- kwijtgescholden na aanvechting van boete.nu Super bedankt! De boete was voor niet handsfree bellen ‘gezien’ door een agent, maar het bellen was niet gebeurd. Toen was het het woord van een chauffeur tegen dat van een agent…

    Miranda van Kampen Avatar Miranda van Kampen
    18 February 2018

    5 star review  Boete €239,- kwijt gescholden voor inhalen over doorgetrokken lijn.. Goed werk, bedankt👍

    Jordi Holt Avatar Jordi Holt
    16 February 2018

    5 star review  Onterecht een boete gehad door een onsympathieke agent voor onnodig geluid maken. Dankzij boete.nu gelukkig met succes weten aan te vechten! €379 blijft in eigen zak.

    Max Candel Avatar Max Candel
    16 February 2018

    5 star review  Boete van 250 euro kwijtgescholden� voor het niet volgen van de rijstrook. Dankzij Mark van boet.nu

    Fred Hs Avatar Fred Hs
    31 January 2018

    5 star review  Super geholpen door deze meneer heel erg bedankt! Zeer tevreden en zeker aan te raden!

    Mike Stooker Avatar Mike Stooker
    6 August 2017

    5 star review  UITSTEKEND! Er word echt aan je boetes gewerkt met hele positieve uitslagen! Ik weet waar ik voortaan moet zijn voor verkeersboetes! Aanrader voor iedereen!

    Fadi Fatal Suhayli Avatar Fadi Fatal Suhayli
    18 June 2017

    5 star review  Vandaag de uitslag ontvangen van het beroep op mijn boete voor het inrijden van de milieuzone met mijn oude bestelauto. De officier van justitie vernietigt de beschikking! Dankzij Mark van Boete.nu In beroep gaan heeft altijd zin!

    Maurice Maan Avatar Maurice Maan
    6 April 2017

Ook je boete laten aanvechten? Klik dan op onderstaande knop om je boete in te sturen.

 

 

R602 Advies binnen één dag
bezwaar +2500 mensen gingen je voor
reviews Hoog slagingspercentage

Open chat
1
Goedemiddag,

Waarmee kan ik je helpen?
Powered by