de Binding Welles/nietes met gemeente. Mensen voelen zich belazerd.

Op 22 oktober heeft het Noord-Hollands dagblad na de vele succesvolle zaken van Boete.nu een artikel gepubliceerd “Boetes busbrug de Binding in Zaanstad aan de lopende band geschrapt” klik hier voor het volledige artikel.

Vragen over dit artikel? mail ons!

We hebben eerder zelf ook al een nieuwsbericht geschreven (klik hier) over de vele onterechte boetes op ‘de Binding’ in Zaandam. Je mag hier namelijk tussen bepaalde tijden niet overheen rijden. Je krijgt daarna een boete met feitcode R550a. Handelen in strijd met geslotenverklaring in beide richtingen weg(gedeelte) bestemd voor bep. categorie voertuigen. Deze boetes zijn ongeldig.

Welles/nietes over de Binding

Naar aanleiding van het artikel op 22 oktober 2019 in het Noord-Hollands Dagblad heeft de gemeente aangegeven niet te willen reageren. Er zijn namelijk nog vragen gesteld door de VVD aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zaanstad.

Achteraf reageert de gemeente toch richting de krant. Daarbij wordt aangegeven dat de boetes op de busbrug wél zouden kloppen. Al sinds vorig jaar zomer, aldus de gemeente. Onderstaand krantenartikel dateert van 1 november 2019. Klik hier voor het artikel.

de Binding

Het moge duidelijk zijn dat we het niet eens zijn met de gemeente. Onderstaande afbeelding laat zien/bewijst dat we ook nog boetes winnen (door de officier van justitie zelf vernietigd) met een pleegdatum van ruim na de zomer 2018 waarbij volgens de gemeente de boetes wél zouden kloppen. Onderstaande vernietigde boete heeft als pleegdatum 11 januari 2019.

de binding

Onderstaande afbeelding is de boete die hoort bij bovenstaande beslissing van de officier.

de binding

Graag gebruik maken van onze expertise met deze boetes? Een bezwaarschrift kan Boete.nu voor je indienen voor slechts €12,99, klik hier voor meer informatie over hoe dat in zijn werk gaat. Indien we de zaak voor je winnen krijg je binnen zes weken van het CJIB het geld terug.

Wat doe jij met 149 euro?

Betaal je het CJIB terwijl de boete ongeldig is of:
– Tank je je auto 3x vol voor dit bedrag;
– Ga je met het gezin of 4 vrienden een dagje naar de Efteling;
– Zeer uitgebreid uit eten;
– Ga je met 10 man naar de bioscoop inclusief popcorn en drankjes.

Laat dan nu ook je boete aanvechten

Bekijk hier de ervaringen en wat andere mensen van Boete.nu vinden.

 

bezwaar Advies binnen één dag
bezwaar maken +2500 mensen gingen je voor
Boete aanvechten Hoog slagingspercentage